KM 

solutions & constructions

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΛΕΤΗ:

Οι μηχανικοί της εταιρείας μας, αναλαμβάνουν Αρχιτεκτονικές, Στατικές και Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και είναι σε θέση να σας προσφέρουν, σύγχρονες οικονομοτεχνικές ολοκληρωμένες λύσεις, πάντα σε συμφωνία με όλα τα πρότυπα και τους κανονισμούς που διέπουν τη χώρα μας.

ΕΠΙΒΛΕΨΗ:

Η εμπειρία των μηχανικών μας, σας εξασφαλίζει, τελειότητα στο αποτέλεσμα καθώς και το πλεονέκτημα, του να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος πάντα δίπλα σας ώστε να σας δώσει συμβουλές, λύσεις και κατευθύνσεις on site!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:

Καθώς διαθέτουμε, συνεργεία για κάθε είδους κατασκευή, η επιτυχία του project που θα μας αναθέσετε είναι δεδομένη. Η εμπειρία του εργατοτεχνικού προσωπικού, και των συνεργατών της εταιρείας παράλληλα με την καθοδήγηση από τους μηχανικούς μας, προσφέρουν σιγουριά και τέλειο αποτέλεσμα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ:

Η μελέτη για την ανακαίνιση του μαγαζιού, του καταστήματος, του γραφείου ή της κατοικίας σας ξεκινάει από την ιδέα (που ονειρεύεστε), τον τρόπο υλοποίησης της (όλα είναι εφικτά, στα πλαίσια του νόμου και της λογικής) και στη συνεχή παρακολούθηση της κατασκευής έως ότου είμαστε έτοιμοι, πάντα στο χρονικό διάστημα που συμφωνήθηκε, να σας παραδώσουμε το χώρο σας, με το «κλειδί στο χέρι».

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ:

Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κτιρίου (Π.Ε.Α.), είναι πια υποχρεωτικό για όλες τις ιδιοκτησίες. Η εταιρία μας μετά από αυτοψία του χώρου σας ή της επιχείρησης σας εκδίδει το Π.Ε.Α. με πολύ οικονομικές τιμές. Ακόμα, προτάσεις βελτίωσης και ενεργειακής αναβάθμισης δίνονται στο πελάτη (κατάλληλα για ένταξη σε προγράμματα επιδοτήσεων όπως το «εξοικονομώ κατ’οίκον», του Ε.Σ.Π.Α.). που θα σας εξοικονομήσει ενέργεια αλλά και χρήμα!


ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ:

Η απόκτηση στέγης δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να αφήνεται στη τύχη αλλά θα πρέπει να αποφασίζεται μετά από μια καλή έρευνα αγοράς. Η σωστή επιλογή είναι δεδομένη για εσάς, γιατί η εταιρεία μας προσφέρει τη σιγουριά και την ποιότητα που δικαιούστε για το σπίτι των ονείρων σας. Η εμπειρία μας, σε μεγάλες σύγχρονες κατασκευές (πολυώροφα κτίρια, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, μαγαζιά, γραφεία, και διαμερίσματα) σας προσφέρετε σε ελκυστικές τιμές χωρίς να επηρεάζεται φυσικά η ποιότητα κατασκευής.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ:

Η εταιρεία μας, ως συνεργάτης της Ε.Π.Α. Αττικής, μετά από 8 χρόνια μελετών και κατασκευών Φυσικού Αερίου, μπορεί να εγγυηθεί στο πελάτη, ότι αν το φυσικό αέριο διατίθεται στο δρόμο σας από το δίκτυο της Ε.Π.Α., τότε μπορείτε απλά με ένα τηλεφώνημα, να αποκτήσετε θέρμανση οικολογική και φθηνή (40% φθηνότερο απο το πετρέλαιο), χωρίς να σκέφτεσαι τη τιμή του πετρελαίου, πότε θα έρθει το βυτίο, ή αν θα σας φθάσει το καύσιμο που έχετε ήδη για όλη τη σεζόν.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ:

Η εταιρία μας σε συνεργασία με την EnergySaving σας προσφέρει τη πλήρη αυτονομία θέρμανσης με το SiemensSet για πολυκατοικίες με κλασσικό - κεντρικό σύστημα θέρμανσης.

Πείτε όχι στα άδικα κοινόχρηστα θέρμανσης και ζεσταθείτε όταν εσείς θέλετε για όσο θέλετε!

Επικοινωνήστε τώρα και ένας μηχανικός της εταιρείας μας θα σας επισκεφτεί δωρεάν για να συζητήσει μαζί σας και να σας δώσει τη καλύτερη δυνατή λύση ώστε να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας συμφέρει.